Summerschool Lean 6Sigma 2019
Lean Six Sigma Green Belt van 15 juli tot en met 19 juli 

FAQ

Kunnen jullie wat over jullie zelf vertellen? 

5ST3PS is een kleine opleider (8 enthousiastelingen) waardoor we maximaal aandacht kunnen geven aan onze cursisten. Onze kracht is dat we meer dan 100 jaar ervaring in het werkveld koppelen aan het verzorgen van een maximale leerervaring. Uiteindelijk moet je zelf het examen halen, maar wij zorgen ervoor dat je maximaal bent voorbereid en belangrijker dat wat je vandaag leert morgen toepast. 


Waarom worden jullie zo hoog gewaardeerd?

Onze cursisten weten onze vakkundigheid, de persoonlijke aandacht, de praktische handvatten in de beroepspraktijk en de lesvormen ontzettend te waarderen. Dit gekoppeld met een vlekkeloze ondersteuning en faciliteiten maakt dat cursisten ons aanbevelen en we al twee jaar op rij behoren tot de Beste Opleiders van nederand.


Is het examen op de laatste lesdag?

Nee, zeker niet. Wij zouden het raar vinden als je op de cursusdag zelf nog examen zou moeten doen omdat je je daarvoor moet voorbereiden. Verder zijn de examens bij ons onafhankelijk geregeld. Zes keer per jaar vinden de examens van in de vroege avonduren van 1800-2000 plaats. Hiervoor kan de student zich separaat inschrijven met de voucher die door 5ST3PS wordt beschikbaar gesteld.


Waarom zijn jullie zo goedkoop vergeleken met andere opleiders?

We zijn zelf Lean georganiseerd en we stoppen liever ons geld in onze opleiding dan in allerlei gesponsorde zoekopdrachten. We geloven in de kracht van Mond-op-Mond reclame en willen niet de grootste opleider van Nederland zijn, wel de beste voor Kwaliteitsmanagement. 


Krijg ik de powerpoint electronisch of uitgeprint?

Je krijgt helemaal geen Powerpoint want we zijn Powerpoint free. Onze opleidingen zijn gericht op activerende werkvormen zodat je alle fasen van leren doorloopt, namelijk ervaren, observeren, reflecteren en abstraheren. Onze opleiders zijn didactisch geschoold. Dus bij ons geen ellenlange presentaties met af en toe een filmpje of een anekdote. 


Kunnen jullie wat meer vertellen over het boek wat jullie gebruiken?

Het boek wat we gebruiken, Lean Six Sigma van Noordhoff Uitgevers,  is speciaal geschreven voor het Hoger Onderwijs en wordt op Hogescholen gebruikt in Bedrijfseconomische en Bedrijfskundige opleidingen. De auteur is onze Hoofddocent, Willem Salentijn. is


Houden jullie rekening met allergieën voor het eten?

We doen niet aan catering en alles wordt vers gekookt. De koks zijn geschoold in allergieën en houden rekening met lactose, pinda's en dergelijke. Verder kunnen onze koks rekening houden met vegetarisch, veganistisch of halal koken.