Summerschool Lean 6Sigma 2019
Lean Six Sigma Green Belt van 15 juli tot en met 19 juli 

Testimonials

In één woord: geweldig. Geeft handvatten voor elke organisatie, maar ook voor jou als individu voor continue verbetering. Deze cursus is zowel voor niet-statistici als statistici te begrijpen, wat wel aangeeft hoe groot het kennisniveau en het enthousiasme van de trainer is. Persoonlijk heeft deze cursus ervoor gezorgd dat de liefde voor statistiek weer helemaal is opgebloeid. Heldere uitleg, met zeer sprekende en herkenbare voorbeelden. Een echte aanrader voor iedereen die zich wil verdiepen in LEAN Six Sigma en dus het verbeteren van het bedrijfsresultaat, met het oog op de klant. 

Isabelle, Functioneel Beheerder


De bijeenkomsten werden gehouden op een toplocatie. De lesstof volgde de volgorde van de te ondernemen LEAN en Six Sigma stappen, wat het begrip ten goede kwam. De oefeningen en voorbeelden waren praktijkgericht en direct toepasbaar. In korte tijd veel geleerd en goed voorbereid voor het examen! 

Ellen, Consultant


Prettige en interactieve kennisoverdracht. Goed verzorgde training met een heldere uitleg en toelichting van de stof. Door praktische oefeningen en het gebruik van praktijkvoorbeelden in de trainingssessies krijg je LEAN Six Sigma goed onder de knie

Stef, Young Professional


Door de theorie van LEAN tijdens de sessies in praktijk te brengen doorleef je de kern en essentie van LEAN. Dit in combinatie met een heldere en duidelijke uitleg van Six Sigma zorgt voor begrip van de samenhang tussen beide onderwerpen en begrip over de praktische toepasbaarheid. 

Bastiaan, Consultant


Duidelijke cursus die aan de hand van een simulatie steeds duidelijker werd. Door middel van metingen werden de processen geoptimaliseerd en zo kon je een goede winst zien. Door Lean toe te passen heb ik geleerd dat er vele winst is te boeken op meerdere terreinen. Al met al een zeer leuke cursus! 

Sjors, student Bedrijfskunde


Willem is een hele praktische leraar. Hij brengt de lesstof terug tot de essentie om deze vervolgens te koppelen aan voorbeelden, direct uit het bedrijfsleven. Deze voorbeelden komen enerzijds uit zijn eigen, rijke, ervaring en anderzijds uit de cases vanuit de groep (cursisten). Dus direct toepasbaar! Heel waardevol. 

Debby, Projectmanager


Dat Willem over een schat aan ervaring beschikt blijkt uit de wijze waarop hij de groep bij de hand neemt, uitdaagt en enthousiasmeert. Willem staat ver boven de stof. Willem switcht gemakkelijk tussen verschillende perspectieven en invalshoeken, waardoor hij de groep haarfijn inzicht verschaft in het grotere geheel en de wereld blootlegt die achter een ogenschijnlijk 'simpel' gegeven schuil gaat. Tot slot is Willem gewoon een fijne kerel in de omgang, wat alles bij elkaar de opleiding erg plezierig maakte. 

Vincent, Consultant


Willem is een uitstekende trainer die theorie en kennis bij elkaar weet te brengen en de groep weet te motiveren. De training was qua inhoud heel goed en is ook direct toepasbaar in praktijk. Een aanrader! 

Peter, Projectmanager


Kennis op een zodanig manier overdragen dat het boek gedegradeerd wordt tot een aardig naslagwerk, is een ware kunst. Willem beheerst die kunst tot in de puntjes. De theorie werd goed aangevuld met praktijkvoorbeelden met voldoende variantie. Als cursist wordt je uitgedaagd om het geleerde in de praktijk toe te passen. Daarbij is telkens ruimte om ervaring te delen en wordt je bijgestaan met waardevolle tips. Ontwikkelingen in bedrijfsprocessen van de cursist worden omgebouwd tot casus. Daardoor wordt de soms abstracte theorie bijna tastbaar 

Alex, Projectmanager


Willem is een zeer goede trainer, weet de stof helder en toe de point uit te leggen, puttende uit een schat aan ervaring. Betrekt de groep zeer goed en door zijn didactische manier leer je snel en de diepte in de benodigde theorie om het vooral te kunnen toepassen in de praktijk. 

Arnoud, Hoofd Kwaliteit en Bedrijfsvoering


Ik had niets met management trainingen en vond het altijd verspild geld. Ik ben door mijn baas naar de cursus Green Belt gestuurd, zeker niet uit eigen vrije wil. Was absoluut niet gemotiveerd, Willem Salentijn wist mij binnen een half uur "te Pakken" en met zijn stijl van trainen te enthousiasmeren, ik heb derhalve de cursus als TOP ervaren

Jan, Manager Maintenance


Het doel van Willem is dat jij leert. Op een ongedwongen manier komt alle theorie aan bod en wordt duidelijk waar het echt om gaat. Overladen met voorbeelden uit de praktijk en altijd ruimte om je eigen hersenspinsels te bespreken. 

Heidi, Programmamanager Lean